Carboxy Therapy

Behandla celluliter & fettdepåer med Carboxy

Med Carboxy Therapy kan du behandla valfritt område på kroppen för att effektivt strama upp slapp hud samt reducera fettdepåer och celluliter. Välj mellan att behandla mage, rygg, framsida ben inkl knän, baksida ben, ridbyxlår, armar och ben, insida armar och gäddhäng.

Carboxy är fantastiskt mot celluliter på ben och armar, slapp hud på ben, knän och armar och envisa fettdepåer. Många upplever ett resultat redan efter ett tillfälle och upprepar man behandlingen som en kur börjar man se ett betydligt större resultat.

Carboxy är fantastisk vänlig kombinera med LPG

Carboxy behandling första gången hos oss

En behandling med Carboxy therapy går ut på att små mängder av koldioxid injiceras i huden för att både minska synlighet av celluliter men även för att bryta ner fett och förbättra hudens struktur generellt. Som vi vet är koldioxid den gas som vi andas ut och den försvinner därmed snabbt ur kroppen, men genom det startas en stimulering innei kroppen för att börja reparera huden.

Det här är några av de viktigaste problemen man kan behandla:

  • Slapp hud ​

  • Mörka ringar runt ögon

  • Anti-aging

  • Hudbristningar

  • Lokala fettansamlingar

  • Kroppskonturer

  • Komplement till fettsugning

  • Celluliter

  • Psoriasis

  • Vaskulära brister

  • Restless leg syndrome

  • Svårläkta sår

Kan kombineras med andra behandlingar Före & efter plastikkirurgi (åtstramning & snabbare läkning) samt i kombination med botox/fillers (för ännu bättre resultat) Behandlingen kan utföras eller i kombination med andra medicinska estetiska behandlingar som t.e.x. mesoterapi, radiofrekvens, ultraljud, peeling etc. Men det är även utmärkt att använda före & efter fettsugning (för bättre resultat).

Carboxy reducerar mörka ringar under ögonen

Carboxy är en behandling mirakel gasen” . Förbättrar huden på ett effektivt sätt, helt utan kirurgiska ingrepp eller bieffekter. Koldioxid terapi har utnämnts till: ”det största på marknaden sedan botox”.

Carboxy stimulerar det ökade blodflödet produktionen av kollagen som mjukar upp rynkor och minskar effektivt mörka ringar under ögonen. Kollagen stimuleras långsiktigt med mer regelbundenhet – det leder till en åtstramande effekt. Kråksparkar/Rynkor och linjer runt ögonen minskar på grund av kollagenstimulering hängande ögonlock stramas upp effektivt.

Påsar under ögonen reduceras genom att huden stramas åt och blygsam fett minskning sker.

Beroende på önskat resultat tar det vanligtvis mellan 4 till 8 behandlingar av icke-invasiv Carboxyterapi och behandlingarna kan genomföras med intervall 7 – 14 dagar. Carboxyterapi-behandlingseffekten är kumulativ – vilket innebär att varje efterföljande behandling ökar resultatet av den som föregick den tidigare.

Behandlingsintervall från var tredje dag i ansikte till större intervall som varje vecka när man.

Behandlingen sägs allmänt vara ganska smärtfritt, men du kan känna ett lätt obehag, tryck eller sveda när gasen levereras till vävnaden. En del beskriver en ”sprakande” känsla beroende på det behandlade området. Mindre svullnad, rodnad eller t o m ett blåmärke vid injektionsstället kan uppstå.

Carboxy-behandlingar är en säker och välbeprövad metod för att föryngra, återställa samt rekonditionera hud, rynkor, hudbristningar och ärr, minska en del fettdepåer, även förbättra huden vid celluliter, utmärkt behandlingsmetod I kombination med andra metoder tex Skinpen,LPG .Exilis ultra 360……’Carboxy-behandlingar är en säker och välbeprövad metod för att föryngra, återställa samt rekonditionera hud, rynkor, hudbristningar och ärr, minska en del fettdepåer, även förbättra huden vid celluliter, utmärkt behandlingsmetod I kombination med andra metoder tex Skinpen,LPG .Exilis ultra 360.

Carboxy Therapy Kroppen

En behandling med Carboxy therapy går ut på att små mängder av koldioxid injiceras i huden för att både minska synlighet av celluliter men även för att bryta ner fett och förbättra hudens struktur generellt. Som vi vet är koldioxid den gas som vi andas ut och den försvinner därmed snabbt ur kroppen, men genom det startas en stimulering innei kroppen för att börja reparera huden.

RESULTAT AV CARBOXY THERAPY Minskad synlighet av celluliter på rumpan, låren, och magen Minskad synlighet av hudbristningar på rumpan, låren, magen och brösten Minskad synlighet av fettansamlingar under till exempel haka, knän, på magen Hudåtstramning Minskad synlighet av påsar och mörka ringar under ögonen Föryngring av huden i ansiktet där du får ökat spänst och fina linjer reduceras FÖRDELAR ARBOXY THERAPY Fördelarna med behandlingen är många, bland annat att behandlingen går väldigt fort (max 30 minuter) och efter 6-12 behandlingar kommer du kunna se allra bäst resultat.

Behandlingen är väldigt skonsam och kräver inte att kroppen återhämtar sig till skillnad från kirurgiska ingrepp. Effekterna efteråt är långvariga men det kan krävas några underhållsbehandlingar för att resultatet ska bibehållas.

Efter Behandling

Carboxy therapy med injektion av koldioxid är en säker metod som har använts i åratal. Risken för blåmärken finns, men annars finns inga kända risker med den här behandlingen.

Hudbristningar behandling

Carboxy therapy är en form av koldioxidbehandling som används för att motverka hudbristningar, celluliter och ärr med imponerande resultat. Studier har visat att Carboxy therapy förbättrar hudens elasticitet, förbättrar cirkulationen, stimulerar reparation av kollagen, minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor, samt ökar fettförbränningen.