Melasma / Pigmenterad hud

Peeling - Melasma / Solskadad hud

En effektiv behandling som minskar alla typer av hyperpigmenteringar, som Melsama eller solfläckar man fått från solen.

Vi kan även behandla de med mörkare hudtyper (fototyp III-IV).

Produkterna innehåller mycket aktiva ingredienser, så det är väldigt viktigt att använda solskydd varje dag, samt fukt vid behov.

För att få ett fint resultat på pigmenteringarna ska behandlingen göras i en kur på minst 3 gånger 1 gång i månaden, samt att du köper med dig kompletterande hemmavårdsprodukter i form av ett dagserum, nattserum och en pigmenthämmande mask du lägger en gång i veckan hemma under din kur.

Skinpen + mesoserum mot pigmentering (kombinationsbehandling)

För att nå de djupare pigmenteringarna i huden nålar vi ner ett effektivt serum för Melasma/solskadad hud. Rekommenderas starkt om du har just Melasma. Behandlingen görs i kur på minst 3 gånger. För att du ska få det bästa resultatet på dina hyperpigmenteringar rekommenderar vi alltid att du köper mid dig våra fantastiska pigmenthämmande produkter i form av ett dagserum, nattserum och en pigmenthämmande mask du lägger en gång i veckan hemma.

Denna behandlingen jobbar även mycket anti age du vi skapar en kontrollerad skada i huden med microneedling som sätter igång hudens kollagenproduktion för en starkare, friskare hud.