Om Oss

Hos oss på Timeless Clinic hjälper vi dig att få en vacker frisk hud & kropp. Här hittar du de bästa behandlingarna som finns i branschen och vi har även väl dokumenterade resultat. Vi arbetar med marknadens mest moderna maskiner och arbetar regelbundet med kompentensutveckling och uppdaterar oss regelbundet genom att delta i nya utbildningar och events inom branschen. Vi är också noga med att ha specifik utbildning med certifieringsintyg på varje behandling vi erbjuder. 

På Timeless Clinic möter du oss, en auktoriserad hudterapeut och en legitimerad sjuksköterska tillsammans har vi många års erfarenhet inom området och även tidigare från akutsjukvård och hudvård. Vi har också en läkare knuten till kliniken. 

Vi vill att alla kunder ska bli väl omhändertagna och känna en trygghet med att komma till oss. När du kommer till oss, så ska du känna att du får ett utomordentligt gott bemötande och en mycket god service. Vi har ett brett utbud av olika behandlingar att välja bland, så det ska passa alla. Som kund kan du vara helt trygg med att vi arbetar bara med de bästa produkterna av högsta kvalité, godkända, certifierade och noggrant framtagna och vi använder oss bara av de mest säkra teknikerna. 

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation där du kan ställa alla frågor och där vi ger förslag som passar dina önskemål.

Vår personal

TC-6

Selma

Auktoriserad hudterapeut 

Medicinska undersköterska

TC-8

Maria

Auktoriserad hudterapeut

 
TC-7

Cecilia

Legitimerad sjuksköterska